Text Size

Átadták az Egészségügyi Centrumot Kállósemjénben

Nagyszabású ünnepség keretén belül került átadásra a Kállósemjénben elkészült új beruházás az Egészségügyi Centrum.

A rendezvényen részt vett Dr. Budai Gyula térségünk országgyűlési képviselője, kormánybiztos, és Dr. Vinnai Győző a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal vezetője is, aki az ünnepélyes szalagátvágást kövezően azt kívánta, hogy funkciójánál fogva, minél kevesebbet használják a kállósemjéni emberek az épületet. Belicza László polgármester köszönetét fejezte ki mindenkinek azért, hogy ez a létesítmény elkészülhetett, és bízik abban, hogy hamarosan újabb nagy beruházás valósulhat meg településünkön.

Az ünneplők soraiban ott voltak orvosaink, védőnőink is, akik hamarosan birtokba veszik a szépen átalakított és felújított létesítményt, ahol helyet kap az I. és II. számú háziorvosi, és a fogorvosi rendelő, valamint a Védőnői szolgálat is.

A Széchenyi tervből - pályázat útján - közel 39 millió forintra sikerült szert tenni a projekt megvalósítására, amelynek kivitelezője a Zöldinvest Kft. volt és még egy érdekessége van a beruházásnak, hogy a készenléti meleg víz ellátást napkollektorokkal oldották meg.

Nagy előrelépés ez Kállósemjénnek, hiszen ezen túl modern és korszerűen felújított épületbe kereshetik fel orvosaikat a betegek.

Szalagátvágás

Az ünnepélyes szalagátvágás pillanata

 

Épület átadása

Dr. Budai Gyula, Belicza László és Dr. Vinnai Győző átadják a felújított épületet

Képgaléria

Hasznos linkek