Szeretettel köszöntöm Önt intézményünk munkatársai nevében, látogatóként és használóként is!

Könyvtárunk Kállósemjén központjában a két katolikus templom és a Kállay Miklós általános iskola mellett található, mindenki számára könnyen megközelíthető helyen. Belső tereinket úgy alakítottuk ki, hogy kerekes székkel, vagy babakocsival is minden szolgáltatási tér elérhető legyen. Arra törekszünk, hogy a széleskörű igényeknek meg tudjunk felelni, intézményünk a település dokumentum és információs bázisává váljon.

Sokszínű szolgáltatást nyújtunk. Érdemes betérni egy jó olvasnivalóért, a legfrissebb újságokért, tanulmányokhoz segédanyagokért.

Felkereshet bennünket rendezvényeinken, megtekintheti időszaki kiállításainkat. Igénybe veheti Internet szolgáltatásunkat. Lehetőség van még a következő szolgáltatások igénybe vételére: fénymásolás, szkennelés, faxküldés, fekete és színes nyomtatás. Részt vehet a különböző kézműves foglalkozásokon.

Munkatársaimmal együtt szívesen fogadjuk egy kis beszélgetésre, akkor is, ha csak átutazóban jár erre.

Legyen a vendégünk!

 

"Hiszem, hogy amikor valaki könyvet olvas, a fejében megszületik a saját filmje, arcot teremt a szereplőknek, megrendezi a jeleneteket, hallja a hangokat, érzi a szagokat. És pontosan emiatt van az, hogy ha valaki megnézi a filmes változatát egy könyvnek, ami tetszett neki, mindig csalódottan jön ki a moziból, és mindig azt mondja: "a könyv sokkal jobb volt"."

/Paulo Coelho - A Zahír részlet/